本质教育论坛

CR question( teenagers serious crimes)

Citizens of Parktown are worried by the increased frequency of serious crimes committed by local teenagers. In response, the city government has instituted a series of measures designed to keep teenagers at home in the late evening. Even if the measures succeed in keeping teenagers at home, however, they are unlikely to affect the problem that concerns citizens, since most crimes committed by local teenagers take place between 3 p.m.and 6 p.m.
Which of the following, if true, most substantially weakens the argument?
A.Similar measures adopted in other places have failed to reduce the number of teenagers on the streets in the late evening.
B.The crimes committed by teenagers in the afternoon are mostly small thefts and inconsequential vandalism.
C.Teenagers are much less likely to commit serious crimes when they are at home than when they are not at home.
D.Any decrease in the need for police patrols in the late evening would not mean that there could be more intensive patrolling in the afternoon.
E.The schools in Parktown have introduced a number of after-school programs that will be available to teenagers until 6 p.m. on weekday afternoons.
我的答案:A
正确答案:B
题目是从果到因,要weaken。
请问是否是溯因推理?Q现象:午夜留在家不解决问题。P原因: 3-6点犯罪,不是午夜
Weaken的方向是他因?下午犯的小罪,不是严重罪。
感觉他因解释的很牵强,或者是无因有果?下午没有犯重罪,所以午夜留在家是解决问题的。
这个fomula对不上了

怎么会是abduction呢?午夜留在家不解决问题,这是现象吗,还是作者的预测?

这是标准的plan of action,作者weaken了一个plan of action
plan: keep teenagers at home in the late night
goal: decrease SERIOUS crime rate

Author’s weaken: teenagers commit most crimes in the afternoon, not late evening. 有因无果
但他偷换了概念,most crimes 不等于 serious crimes

题目:让你weaken这个weaken,也就是support原来的plan of action